dilluns, 10 de setembre del 2012

Copa LLeida BTT infantil al Parc del Gardeny

Aquest dissabte 8 de setembre a les 17h de la tarda es va celebrar un altre cursa de la Copa de LLeida de BTT infantil. El parc del Gardeny es una zona perfecte per a celebrar curses de BTT. Cada vegada que hem anat a corre aquí el circuit ha estat diferent i la veritat es que es una muntanya on es poden dissenyar molts escenaris diferents amb corriols tècnics, baixades ràpides, salts i fortes pujades. Aquest ha estat segurament el circuit més tècnic i divertit de les vegades que el Genís Escoté ha competit al Parc del Gardeny. Tot i això va fer una bona carrera escapant-se des de la sortida amb l'altre Genís (LLoreta) del Comarques de LLeida per acabar la carrera al sprint i quedar en 2a posició. El 3r ciclista en arribar a meta va ser el corredor del Cicles Morenito Raul Sebastianes. Felicitats al tots per la cursa que vareu fer i sobretot per aguantar el calor que feia que a les 17h era de 38º!!!