dimarts, 4 de setembre del 2012

Cursa a Vinallop (Tortosa) el 26/08/12

Crònica treta del diari de Vilanova del dia 31 d'agost:

El passat diumenge 26 d'agost es va celebrar a Vinallop (Tortosa) la Cursa Escoles Vinallop. Els nens de l'escola de la U.C. Vilanova varen fer una impressionant cursa tot i el calor que va fer. S'ha de destacar la boníssima cursa que va fer Carolina Miranda Loeches tirant del grup i aconseguint quedar 4a de la general i 1a femina principiant de 2n any.
També s'ha de destacar a Pol Hernandez i Edgar Curto  per l'escapada que van fer des de la sortida mantenint-se així en totes les voltes i fent podium , 1r i 2n respectivament en la categoria d'infantils de 1r any. L'altre corredor Renato Garcia va quedar en 7a posició.
Em de mencionar també a joel Díaz qu e en un disputat sprint va aconseguir fer 2n a la categoria promesa de 2n any.
La alevina Nerea Ruiz va fer un inmillorable 1r lloc i l'infantil Sergi Olià va quedar en 6a posició.